ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ HERBALIFE

ΠΗΓΗ  ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Caterine Ibargüen κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο τριπλό άλμα
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Caterine Ibargüen, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλό άλμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013 της Διεθνούς Ένωσης ΣΕΓΑΣ στις 15 Αυγούστου, στην Μόσχα, στη Ρωσία. Η Caterine κατέλαβε την πρώτη θέση με το νικητήριο άλμα μήκους 14.85 μέτρων, κερδίζοντας μόνο με 4 εκ.
ΗΠΑ
Melina Bernecker  της Ποδηλατικής Ομάδας Primal κέρδισε άλλο ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλατικής στην Αυστρία στις 29 Αυγούστου 2013.
 
Σεπτέμβριος 2013
ΠΕΡΟΥ
Gabriel Villarán (Περού) κέρδισε την δεύτερη θέση στο τουρνουά σέρφ «Pawa Tube Fest» στο Pascuales του Μεξικό κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου 9-11 Αυγούστου . Το Pascuales, βρίσκεται στην ενδοχώρα του Μεξικό και θεωρείται από τα πιο δύσκολα σημεία του κόσμου για σέρφ. Με αυτή την νίκη ο Gabriel συνεχίζει να κυριαρχεί στους διαγωνισμούς σέρφ σε όλο τον κόσμο.
ΙΝΔΙΑ
Ο Ινδός παίκτης κρίκετ Virat Kohli έλαβε από την κυβέρνηση της Ινδίας στις 10 Αυγούστου 2013 το βραβείο Arijuna για τις καταπληκτικές του επιτυχίες στα σπορ. Ο Virat οδήγησε την Ινδία σε νίκη 5–0 απέναντι στη Ζιμπάμπουε. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ινδία κατάφερε μια τόσο μεγάλη νίκη σε αγώνα του εξωτερικού. Επίσης έγινε ο νεαρότερος παίκτης του ODI και μπήκε στους 15 ODI 100’s.
 
Η MC Mary Kom κέρδισε το βραβείο Padma Bhushan
ΙΝΔΙΑ
Η χορηγούμενη μποξέρ της  εταιρείας MC Mary Kom έλαβε το βραβείο Padma Bhushan, το τρίτο μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να λάβει πολίτης στην Δημοκρατία της Ινδίας.
 
Ο Girisha HN, αθλητής στο άλμα εις ύψος με ειδικές ικανότητες, βραβεύτηκε με το Padma Shri, το τέταρτο μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να λάβει πολίτης από την Κυβέρνηση της Ινδίας.
 
 
ΗΠΑ
Η 2013 Leadville MTB 100 συμπλήρωσε τον 4ο χρόνο της με επίσημο χορηγό διατροφής την εταιρεία  στους αγώνες που έγιναν 9–11 Αυγούστου 2013. Η Ομάδα της εταιρείας μέτρησε 20 αναβάτες που πήραν μέρος στον ποδηλατικό αγώνα των 103 μιλίων.
Ο αγώνας Leadville Race είναι ένας από τους αγώνες που αποτελούν την μεγαλύτερη πρόκληση στον κόσμο. Ο ‘Αγώνας στον Ουρανό’, φημίζεται για το εντυπωσιακό σκηνικό που ξεδιπλώνεται 15,000 πόδια πάνω από το επίπεδο της θάλασσας.
 
Τρίαθλο στην Gdynia 2013
ΠΟΛΩΝΙΑ
Το Τρίαθλο στην Gdynia έγινε στις 9 -11 Αυγούστου 2013. Έλαβαν μέρος χιλιάδες αθλητές και φαν σε ένα τριήμερο φεστιβάλ γύρω από το γεγονός. Περίπου 1,500 αθλητές τριάθλου από 17 χώρες προπονούνταν για μήνες για να προετοιμαστούν για το πρώτο Τρίαθλο μεγάλης κλίμακας στην Πολωνία. Με μεγάλη συμμετοχή που αύξησε τη δημοτικότητα του γεγονότος υπάρχει πιθανότητα το   Τρίαθλο της Gdynia να συμπεριληφθεί στους αγώνες Ironman Series, έναν από τους ηγετικούς αγώνες τριάθλου παγκοσμίως.
 
Τρίαθλο στο Λος Άντζελες 2013
ΗΠΑ
Ο δεύτερος ετήσιος αγώνας τριάθλου στο Λος Άντζελες θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου 2013. Ο αγώνας τριάθλου είναι ανοιχτός σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές και θα έχει έναν αγώνα από σημείο σε σημείο από την Venice Beach μέχρι το L.A. Live Plaza, στο κέντρο του Λος Άντζελες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν την πλήρη πρόκληση του Sprint και τις Ολυμπιακές διαδρομές ή τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ή την ποδηλατική διαδρομή. Είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας αθλητής ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσετε να προπονήστε για το επόμενο Τρίαθλο στο Λος Άντζελες!
 
Η εταρεία  επίσημος Χορηγός Διατροφής της Ολυμπιακής Ομάδας του Βιετνάμ.
ΒΙΕΤΝΑΜ
 
 
Η Ολυμπιακή Επιτροπή του Βιετνάμ σε μια τελετή ανακοίνωσε ότι η Herbalife είναι ο Επίσημος  Χορηγός Διατροφής της Ομάδας του Βιετνάμ  για τους 27ους Αγώνες Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι αγώνες θα γίνουν στη Μιανμάρ και ξεκινούν στις 11 Δεκεμβρίου 2013. Ο ρόλος της εταιρείας  είναι να βοηθήσει την Ομάδα να βελτιώσει την διατροφή της και να αυξήσει τις συνολικές επιδόσεις της στους αγώνες SEA. 
Πρωτάθλημα 2013 Lunar New Year Ssireum
ΚΟΡΕΑ
Η εταιρεία  χορηγεί το Πρωτάθλημα Lunar New Year Ssireum για αυτόν τον χρόνο δείχνοντας την δέσμευση της για την προώθηση ενός υγιούς και δραστήριου τρόπου ζωής, Κάθε χρόνο πάνω από 29.000 άνθρωποι παρακολουθούν αυτό το γεγονός το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα στην μακρά παράδοση της Κορέας, Το Ssireum είναι παραδοσιακό στιλ πάλης και είναι ένα από τα εθνικά αθλήματα της Κορέας.
 
Μαραθώνιος Περιπέτεια Vila do Farol K42 Bombinhas
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Η εταιρεία  χορηγεί τον 5ο Μαραθώνιο Περιπέτεια Vila do Farol K42 Bombinhas που έγινε στις 17 Αυγούστου στην Santa Catarina της Βραζιλίας. Τα προιόντα της σειράς  24 δόθηκαν σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές που έλαβαν μέρος στον δύσκολο αγώνα μαραθωνίου παραλίας και δάσους.
 
Παγκόσμιο Κύπελλο Baseball 2013 IBAF U12
ΤΑΙΒΑΝ
Η εταιρεία  ήταν ο κύριος χορηγός του παγκόσμιου Κυπέλλου Baseball  Federation U12 που έγινε στην Ταϊβάν στις 18–28 Ιούλιου 2013. Το Παγκόσμιο Κύπελλο IBAF U12 Baseball είναι ένα από τα λίγα τουρνουά που θεωρείται παγκόσμιο και τα αποτελέσματα του επηρεάζουν τις παγκόσμιες κατατάξεις. Συμμετείχαν 14 Εθνικές Ομάδες Baseball για τον τίτλο στην πόλη Ταϊπέι της Ταιβάν.
 
Σχολείο Banthongyord Badminton
ΤΑΫΛΑΝΔΗ
Η εταιρεία  υπέγραψε συμφωνία με το Σχολείο Banthongyord Badminton για να παρέχει στους αθλητές του σχολείου προϊόντα διατροφής και γνώση επάνω στην αθλητική διατροφή για ένα χρόνο. Σε μηνιαία βάση η  εταιρεία θα παρακολουθεί τους αθλητές και θα τους βοηθάει σε θέματα διατροφής με σκοπό να αυξήσουν τις επιδόσεις τους. Στους χορηγούμενους αθλητές περιλαμβάνεται και ο Ratchanok, ο πρώτος πρωταθλητής badminton της Ταϋλάνδης.
Μπάσκετ Mens Sana
ΙΤΑΛΙΑ
Το Sana Basket ανδρών, που πιο συχνά αναφέρεται ως Montepaschi  Siena, είναι ένας Ιταλικός επαγγελματικός όμιλος που ιδρύθηκε το 1871. Από την αρχή του 21ου αιώνα, η Montepaschi έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους της Ευρώπης με μια νίκη στο κύπελλο Saporta,, τρία Ιταλικά Πρωταθλήματα και εμφανίσεις στην Euroleague και τρεις εμφανίσεις στο Final Four.
 
 
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Η ποδοσφαιρική ομάδα Reading που σχηματίστηκε το 1871 είναι μια από τις πιο διάσημες ομάδες της Αγγλίας. Με πολλά πρωταθλήματα και κύπελλα στο ενεργητικό της είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ομάδες του κόσμου. Μετά την νίκη της στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2005–2006– έχασε μόνο δυο φορές και έχει θέσει ρεκόρ πόντων. Η Reading προήχθη στην Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων της.